Privacyverklaring


Bij De Vegetarische Slager nemen we de privacy van jouw persoonsgegevens serieus. Onder het begrip persoonsgegevens valt alle informatie over een geïdentificeerd of identificeerbaar natuurlijk persoon, jij dus. Onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid voldoen aan de verplichtingen zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook wel GDPR genoemd). Het is belangrijk dat je weet waarom er wat met jouw persoonsgegevens in onze webshop gebeurt en welke controle jij daarover hebt.

Voor het correct uitvoeren van onze dienstverlening hebben we een aantal persoonsgegevens nodig:

• Voor het kunnen opsturen van je bestelde producten hebben we de bedrijfsnaam, je naam, adres, postcode, woonplaats en land nodig.
• De koerier heeft je telefoonnummer nodig mocht er iets zijn bij aflevering aan huis.
• Om je te informeren over je bestelling hebben we je e-mailadres nodig.
• We slaan je IBAN-nummer en BIC-code op om je geheel of gedeeltelijk terug te kunnen betalen indien er iets mis is met je bestelde producten.
• Als je daar toestemming voor geeft, dan hebben we je e-mailadres ook nodig voor het toesturen van onze nieuwsbrief.

Deze persoonsgegevens worden telkens opnieuw bij je nieuwe order opgeslagen en niet in een account vastgelegd. Wel kun je ze in een cookie opslaan op je eigen computer voor toekomstig gebruik in de webshop door het betreffende hokje aan te vinken.
Als je gegevens veranderen, dan kun je die bij je volgende order invullen. Je kunt zelf deze cookie verwijderen van je eigen computer. Je hebt het recht om je persoonsgegevens uit de webshop te verwijderen. Dit kun je doen door een bericht te sturen naar info@devegetarischeslager.nl met dit verzoek.

Je kunt altijd zelf je e-mailadres uit de mailinglist verwijderen door je af te melden via de link die onderaan elke e-mail staat die je van ons hebt ontvangen.
We zijn gehouden aan de wettelijke bewaarplicht op alle order- en factuurgegevens. Deze gegevens moeten we 7 jaar bewaren. We hebben ook de wettelijke plicht alle relevante persoonsgegevens te bewaren ten behoeve van maar niet beperkt tot lopende rechtszaken of arbitrageprocedures totdat deze zijn afgewikkeld. Zodra dit wettelijk is toegestaan zullen we je persoonsgegevens wissen.

Je persoonsgegevens worden nooit met derden gedeeld en zullen door ons niet voor iets anders gebruikt worden dan de hierboven genoemde doeleinden.

Als je in onze webshop bestelt, gaan we ervan uit dat je 16 jaar of ouder bent en akkoord gaat met ons privacybeleid. 

Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig met deze persoonsgegevens om. We hebben samen met onze partners alles in het werk gesteld om je persoonsgegevens op passend niveau te beveiligen tegen onbevoegd gebruik volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
0
Winkelmandje
Uw winkelmandje is leeg.