Vegetarische

NOBEEFBURGER Diepvries

Ontwikkeld aan de Hamburgerstraat in Utrecht, in navolging van Einsteins gedachtegoed: ''Niets kan onze gezondheid en het voorbestaan van het leven op aarde zoveel helpen als de evolutie naar een vegetarische levenswijze.'' Een waarheid als een koe.

	    

GESCHIKT VOOR

Bakken, BBQ

Vegetarische burger op basis van soja 

SOJA structuur(71%) (water, SOJA-EIWIT, TARWEZETMEEL, TARWE-EIWIT), zonnebloemolie, ui, VRIJE-UITLOOP KIPPENEI-EIWIT, zetmeel, specerij-extract, specerijen, gekarameliseerde suiker, natuurlijk aroma, verdikkingsmiddel (verwerkt Eucheumawier), dextrose, palmvet, aroma, zout, ijzer, vitamine B12.

Rijk aan eiwit, verrijkt met vitamine B12 en ijzer 
Per 100g
Energie 169kcal
Vetten 8.1 g
waarvan verzadigde 1.4 g
Koolhydraten 8.1 g
waarvan suikers 1.2 g
Vezels 1.5 g
Eiwitten 15.2 g
Zout 1.5 g
Vitamine B12 0.4 microgram

PAN

Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Bak de burger 2 minuten aan elke kant.

BBQ

Bestrijk de burger met olie en grill aan beide kanten, totdat de burger goed heet is.

TIP

Lecker bij de warme maaltijd of bouw een burger met je favoriete toppings. Eet smackelijk!

 
  • Curry met Kipstuckjes

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties