Vegan

Let it Beef

Ze zeggen: 'Maar ik ga mijn biefreepjes toch niet opgeven?' De Vegetarische Slager zegt: 'Let it Beef'. Met deze plantaardige biefreepjes hoeft er namelijk geen steak te veranderen. Serveer in de wok of in een stoofpotje en beleef als vanouds de malse bite van bief!
	    
              

GESCHIKT VOOR

Bakken, sauzen

Veganistische biefreepjes op basis van soja, verrijkt met vitamine B12 en ijzer, rijk aan eiwitten  

Verrijkt met vitamine B12 en ijzer, rijk aan eiwitten 

PAN

Verhit 1 el olie in een koekenpan. Voeg Let it Beef toe aan de verwarmde pan. Bak ze gedurende 2-4 minuten op middelhoog vuur en draai ze voortdurend om.

IN EEN SAUS

Bereid eerst de saus. Voeg dan Let it Beef toe en laat het 3-5 minuten zachtjes doorkoken.

 
  • Curry met Kipstuckjes 20 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • CookingTime10 minuten

    • Servings 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • CookingTime40 minuten

    • Servings 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • CookingTime35 minuten

    • Servings 4

      porties