Vegetarische

Gehacktballetjes Diepvries

Voor iedereen die op zoek is naar een gerecht met ballen: zoek niet verder. De sappige structuur en de kruidige smaack maken deze Vegetarische Gehacktballetjes tot je nieuwe klassiekers. Eenvoudig te bereiden en heerlijck in een tomatensaus met pasta, bij je aardappeltjes, of aan een spiesje op de barbecue. Zelfs bij een borrel zijn het graag geziene gasten!

	    

GESCHIKT VOOR

Bakken, oven, sauzen, BBQ

Vegetarische balletjes op basis van soja 

SOJA structuur(70%) (water, SOJA-EIWIT, TARWE-EIWIT, TARWEZETMEEL), raapzaadolie, ui, VRIJE-UITLOOPKIPPENEI-EIWIT, specerij-extract, zetmeel, palmvet, natuurlijk aroma, gekarameliseerde suiker, dextrose, aroma’s, specerijen, verdikkingsmiddel: verwerkt eucheuma-wier, zout, ijzer, vitamine B12. Bevat Soja, Tarwe,Ei, Selderij. Kan noten en pinda's bevatten. 

Rijk aan eiwit, verrijkt met vitamine B12 en ijzer 
Per 100g
Energie 169kcal
Vetten 8.1 g
waarvan verzadigde 1.4 g
Koolhydraten 8.3 g
waarvan suikers 1.2 g
Vezels 1.5 g
Eiwitten 15 g
Zout 1.5 g
Vitamine B12 0.38 microgram

PAN

Ontdooi. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Bak de Gehacktballetjes gedurende 6 minuten tot ze vanbinnen goed heet zijn.

OVEN

Verwarm de oven voor op 180°C en bak de Gehacktballetjes gedurende 10 minuten.

IN EEN SAUS

Bereid een saus naar voorkeur en voeg vervolgens de Gehacktballetjes rechtstreeks toe aan de saus om de laatste 2-3 minuten mee te sudderen, tot ze heet zijn. Serveer warm en eet smakelijck!

 
  • Curry met Kipstuckjes

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties