De Vegetarische Slager Vegetarische Frikandelbroodjes 127g
Frikandelbroodjes

Vegetarische

Frikandelbroodjes

Wat een freakin-del lekker broodje! Het eerste vegetarische Frikandelbroodje ter wereld, het kon niet uitblijven! Na de lovende reacties op ons broodje frikandel in de Vegetarische Slager conceptstore in Den Haag, kregen we steeds meer vragen om ook een frikandelbroodje te ontwikkelen. Op basis van heerlijk knapperig bladerdeeg met een vulling van frikandel. Bedrieg je collega’s ermee, succes verzekerd!

	    

GESCHIKT VOOR

Snack, oven

Vegetarische frikandelbroodjes op basis van soja 

water, TARWEBLOEM, palmvet, plantaardige oliën (zonnebloem, raapzaad, kokos), suiker, vrije-uitloop KIPPENEI-EIWIT, SOJA-EIWIT, TARWEGLUTEN, tomatenpuree, vrij-uitloop KIPPENEI, zout, azijn, verdikkingsmiddele (verwerkt Eucheumawier, guargom, xanthaangom), aroma’s, SOJA-EIWIT concentraat, TARWEZETMEEL, gedroogde ui, gemodificeerd zetmeel (aardappel, maïs), SOJAMEEL, kerrie (bevat SELDERIJ), dextrose, gekarameliseerde suiker, specerijen, witte peper, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), nootmuskaat, voedingszuur (citroenzuur), gember, kruidnagel. Kan amandel, gerst, mosterd, melk en pinda bevatten. 

Bron van eiwit 
Per 100g
Energie 295kcal
Vetten 19 g
waarvan verzadigde 8.9 g
Koolhydraten 22 g
waarvan suikers 3.6 g
Vezels 1.5 g
Eiwitten 8.7 g
Zout 1.3 g

OVEN

Verwarm de oven voor op 240°C en laat de Empanadas 60 min. ontdooien. Bak ze vervolgens in de oven 30 minuten op 180°C. Voor consumptie het product door en door verhitten tot in de kern.

 
  • Curry met Kipstuckjes

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties