Vegetarische

Empanadas

Niets-noppes-empanada meer aan doen! Laat je verassen door Vegetarische Empanada, de gehackte snack in Spaanse sferen. Proef de rijke en smakelijke vulling verpakt in heerlijck knapperig bladerdeeg. Niet te pittig zodat ‘ie aan ieders smaak zal voldoen.

	    

GESCHIKT VOOR

Snack, oven

Vegetarische empanadas op basis van soja 

water, TARWEBLOEM, plantaardige oliën (palm, raapzaad, zonnebloem, kokos), rode paprika, maïs, zwarte bonen, vrije-uitloop KIPPENEI-EIWIT, vrije-uitloop KIPPENEI, SOJA-EIWIT, TARWEGLUTEN, zout, tomatenpuree, lijnzaad, gedroogde ui, specerijen (uipoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, koriander, witte peper, gember, foelie, kaneel, zwarte peper, chilipeper, komijn, piment, jalapeno peper, gerookte paprikapoeder), verdikkingsmiddel (verwerkt Eucheumawier), aroma’s, SOJA-EIWIT concentraat, TARWEZETMEEL, gemodificeerd aardappelzetmeel, SOJAMEEL, kruiden (lavas, peterselie, oregano), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), gekarameliseerde suiker, dextrose, gistextract, voedingszuur (citroenzuur). Kan amandel, gerst, melk, mosterd, noten, pinda en selderij bevatten. 

Bron van eiwit 
Per 100g
Energie 298kcal
Vetten 19 g
waarvan verzadigde 9.7 g
Koolhydraten 22 g
waarvan suikers 1.5 g
Vezels 1.7 g
Eiwitten 8.0 g
Zout 1.2 g

OVEN

Verwarm de oven voor op 240°C en laat de Empanadas 60 min. ontdooien. Bak ze vervolgens in de oven 30 minuten op 180°C. Voor consumptie het product door en door verhitten tot in de kern.

 
  • Curry met Kipstuckjes

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties