Vegetarische

Bratwurst Diepvries

Een Europees hoogstandje: hij werd al verkozen tot 'Beste Vega BBQ-product' in België en is net zo kruidig en sappig als zijn Duitse naamgenoot. Deze vegetarische worst is gegarandeerd lecker op de barbecue, bij de stamppot of op een broodje.

	    

GESCHIKT VOOR

Bakken, BBQ

Vegetarische worst op basis van soja 

SOJA structuur(67%) (water, SOJA-EIWIT, TARWE-EIWIT), ui, raapzaadolie, vrije-uitloop KIPPENEI-EIWIT, aroma, zetmeel(aardappelzetmeel, tapiocazetmeel), kruiden, specerijen, zout, suiker, dextrose, kleurstof(karamel), ijzer, vitamine B12. Bevat Soja, Tarwe, en Ei. Kan melk, noten, pinda bevatten 

Rijk aan eiwit, verrijkt met vitamine B12 en ijzer 
Per 100g
Energie 153kcal
Vetten 7.8 g
waarvan verzadigde 1.2 g
Koolhydraten 5.3 g
waarvan suikers 1.3 g
Vezels 0.8 g
Eiwitten 15 g
Zout 1.7 g
Vitamine B12 0.5 microgram

 
  • Curry met Kipstuckjes

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties