Vegan

Boterhamworst Provencaal

Of je nu uit de provincie komt of een stadsmens bent, deze Boterhamworst Provençaal kunnen we iedereen aanraden. Vooral voor de vleesliefhebber die graag een vegetarisch avontuur aangaat, mag het gerust een onsje meer zijn. Geniet dus naar hartenlust van deze lecker gekruide versie (die zich overigens graag laat vangen in een vers broodje).

	    

GESCHIKT VOOR

Broodbeleg

Veganistische boterhamworst provençaal op basis van soja 

SOJA structuur(78%) (water, SOJA-EIWIT, erwteneiwit), zonnebloemolie, verdikkingsmiddelen: carrageen, konjac, guarpitmeel en johannesbroodpitmeel, zout, pompoenpitten, basilicum, tomaat, specerij-extract, specerijen, kleurende levensmiddelen(rode biet, aalbessen), aroma, dextrose, gistextract, antioxidant: ascorbinezuur, kleurstof: ijzeroxiden. Bevat Soja. 

 
Per 100g
Energie 161kcal
Vetten 11.2g
waarvan verzadigde 1.5g
waarvan suikers 3.9g
Vezels 1.9g
Eiwitten 8.4g
Zout 2.9g

OP BROOD

Beleg je boterham royaal met de leckerste Vegan Boterhamworst Provençaal!

 
  • Curry met Kipstuckjes

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties