Vegan

Blij Ei & Speck salade

Vrij van de kip, het feestvarcken én het ei, dus met deze smeersalade maak je iedereen blij. Romig als vanouds, nu vegan en met de smaack van ei en speck. Serveer op brood of op een toastje en geniet!

	    

GESCHIKT VOOR

Broodbeleg

Vegan salade met alternatief voor ei en speckjes op basis van soja 

Ingrediënten: vegetarische ei eiwit (soja) (38%) (water, zonnebloemolie, soja-eiwit, verdikkingsmiddelen: (carrageen, xanthaangom), konjac, zout, specerijen, voedingszuur (melkzuur)), raapolie, water, vegetarische bacon (soja) (8%) (water, soja-eiwit, zonnebloemolie, gistextract, aroma, tomatenpuree, zout), suiker, gemodificeerd maïszetmeel, azijn, glutenvrije tarwevezel, specerijen (mosterd), kala namak, zout, conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, kaliumdisulfiet), wortelextract, voedingszuur (melkzuur), knoflook, gistextract, bieslook, verdikkingsmiddelen: (xanthaangom, guarpitmeel), natuurlijk aroma. Geproduceerd in een bedrijf waar kruisbesmetting mogelijk is met: noten, pinda 

 
Per 100g
Energie 340 kcal
Vetten 33g
waarvan verzadigde 3.0g
waarvan suikers 3.5g
Vezels 3.0g
Eiwitten 3.8g
Zout 1.36g

OP BROOD

Smeer je boterham royaal met de leckerste Blij Ei & Speck salade!

 
  • Curry met Kipstuckjes 30 minuten  recipe

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen 55 minuten  recipe

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst 50 minuten  recipe

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties