Vegan

Bapao No Beef Ketjap

Bapao: de vleeschgeworden Oosterse snack, maar dan 100% plantaardig! Hoewel Bapao in vele soorten, smaken en bereidingen wordt aangeboden, was er nog geen plantaardige versie die zich kon meten met de traditionele vleesvariant. Met de NoBeef Ketjap Bapao brengen we daar graag verandering in!

	    

GESCHIKT VOOR

Snack, magnetron

Vegetarisch gestoomd broodje met ketjap 

TARWEBLOEM, water, SOJA STRUCTUUR(water, SOJA-EIWIT, GERSTEMOUTEXTRACT), suiker, uien, 4% ketjap (SOJA-EXTRACT, water, suiker, gemodificeerd zetmeel, zout, voedingszuren: citroenzuur en kaliumlactaat, SOJA-EIWIT, zetmeel), plantaardige oliën(SOJAOLIE, zonnebloemolie, deels geharde raapolie), witte kool, bieslook, paprika, tomatenpuree, aroma's, specerijen, knoflookpoeder, voedingszuur: azijnzuur, gist, gemodificeerd zetmeel, glucosestroop, zout. Bevat Soja, en Tarwe. Kan pinda's en selderij bevatten. 

 
Per 100g
Energie 223kcal
Vetten 3.7g
waarvan verzadigde 0.5g
waarvan suikers 8.3g
Vezels 2.3g
Eiwitten 7.5g
Zout 0.6g

MAGNETRON

Plaats de Bapao No Beef Ketjap in gesloten verpakking in de magnetron op 700W en verwarm het broodje gedurende 40 seconden.

 
  • Curry met Kipstuckjes

    Curry met vegan Kipstuckjes

    Kruidig, romig en kippig: alles wat je van een curry verwacht, maar nu vegan! Bak de Kipstuckjes even op hoog vuur voor de ultieme bite. Vliegensvlug klaar én een match voor alle kipliefhebbers.

    • 20 minuten

    • 6

      porties

  • Kerst vegan Kiptevree Filet gevuld met vijgen

    Vegan gevulde Kiptevree Filet

    Het is mals, sappig én romig: dit vegan kerstrecept voor gevulde Kiptevree Filet heeft het allemaal! De plantaardige roomkaasvulling is de perfecte combinatie met de verse vijgen en malse bite van de filet. Hiermee verenig je met kerst alle vleesliefhebbers aan één tafel.

    • 40 minuten

    • 4

      porties

  • Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Vegan gevulde paprika met Rul Gehackt en rijst

    Met mals Rul Gehackt, vegan mozzarella en rijst is deze vegan gevulde paprika een makkelijke hack voor de smaakmakende thuischef. Een kleurrijk feest, zonder beest, dat je gerust aan iedere vleesliefhebber kunt serveren.

    • 35 minuten

    • 4

      porties