Ga naar:
Vegan
Bapao No Beef Ketjap
Bapao: de vleeschgeworden Oosterse snack, maar dan 100% plantaardig! Hoewel Bapao in vele soorten, smaken en bereidingen wordt aangeboden, was er nog geen plantaardige versie die zich kon meten met de traditionele vleesvariant. Met de NoBeef Ketjap Bapao brengen we daar graag verandering in!
GESCHIKT VOOR
Snack, magnetron
Vegetarisch gestoomd broodje met ketjap
TARWEBLOEM, water, SOJA STRUCTUUR(water, SOJA-EIWIT, GERSTEMOUTEXTRACT), suiker, uien, 4% ketjap (SOJA-EXTRACT, water, suiker, gemodificeerd zetmeel, zout, voedingszuren: citroenzuur en kaliumlactaat, SOJA-EIWIT, zetmeel), plantaardige oliën(SOJAOLIE, zonnebloemolie, deels geharde raapolie), witte kool, bieslook, paprika, tomatenpuree, aroma's, specerijen, knoflookpoeder, voedingszuur: azijnzuur, gist, gemodificeerd zetmeel, glucosestroop, zout. Bevat Soja, en Tarwe. Kan pinda's en selderij bevatten.
Per 100g | |
---|---|
Energie | 223kcal |
Vetten | 3.7g |
waarvan verzadigde | 0.5g |
waarvan suikers | 8.3g |
Vezels | 2.3g |
Eiwitten | 7.5g |
Zout | 0.6g |
Zelfde missie, beter jasje
Het is wat er aan de binnenkant zit dat telt, maar ook wat aan de buitenkant zit. Daarom zijn we blij om het heuglijke nieuws te delen dat De Vegetarische Slager, halverwege 2021, op alle verpakkingen is overgestapt naar 100% gerecycled PET-plastic. Dit betekent dat per jaar 210 ton plastic kan worden gerecycled! Daarnaast hebben we de verandering in gang gezet om ook ons kartonnen verpakkingsproces te verbeteren en hebben we al de overstap gemaakt naar 60% gerecycled karton. Hiermee voorkomen we een jaarlijkse productie van 130 ton nieuw geproduceerd karton. Zo maken we onze verpakkingen duurzamer en verminderen we onze impact op het milieu.
BEREIDINGSWIJZE
MAGNETRON
Plaats de Bapao No Beef Ketjap in gesloten verpakking in de magnetron op 700W en verwarm het broodje gedurende 40 seconden.
Laat je inspireren
Gerelateerde producten
- slide 1
- slide 2
- slide 3
FAQ
De Vegetarische Slager maakt vegetarische producten die qua smaack en structuur identiek zijn aan vlees van dieren, speciaal voor iedereen die houdt van de smaack en structuur van vlees en dit niet wil laten schieten. De meeste mensen stoppen namelijk niet met het eten van dierlijk vlees omdat ze de smaack en structuur ervan niet lecker vinden, maar kiezen ervoor vanuit bewustzijn over het klimaat en dierenwelzijn.
De Vegetarische Slager is er dus voor vleesliefhebbers die met vegetarische vleeschproducten graag de smaakbeleving van dierlijk vlees willen ervaren. De slager van toen, met het vleesch van nu. Enkel hardnekkige vooroordelen worden daarbij geslacht.
Met de smaack en structuur van dierlijk vlees vinden we niets mis, maar wel met de ‘productiewijze’ ervan. Ons ideaal is om vleesliefhebbers te laten beleven dat ze niets hoeven te missen als ze dierlijk vlees achterwege laten. Daarom proberen we altijd de smaack en structuur van dierlijk vlees te vangen en onderscheiden wij ons met het nieuwe, vegetarische vleesch dat volgens fijnproevers, topchefs en culinair journalisten niet van het origineel te onderscheiden is.
Het is ons ideaal om vleesliefhebbers te laten beleven dat ze niets hoeven te missen als ze dierlijk vlees achterwege laten. Dat is waarom het nieuwe vleesch de smaak en structuur heeft van dierlijk vlees. Met de huidige productnamen weet je wat je kunt verwachten en hopen we het nog makkelijker te maken om ons assortiment aan vegetarische en plantaardige vleeschproducten te proberen.