De grootste plantaardige voedingsrevolutie ooit bestaat uit drie pijlers
Culinair hoogwaardige producten
Ons ideaal is om vleesliefhebbers te laten beleven dat ze helemaal niets hoeven te missen als ze het vlees één of meerdere dagen achterwege laten. Daarom proberen we altijd de smaak van echt vlees te vangen en onderscheiden wij ons met een geheel nieuwe generatie vlees- en visvervangers die volgens topchefs en culinair journalisten niet van echt te onderscheiden is. Ferran Adria (El Bulli) was ervan overtuigd met kippendij van uitmuntende kwaliteit van doen te hebben en Mark Bittman, culinair recensent van The New York Times, kwam superlatieven te kort. The Independent kopte: “Is this the end of meat?”
Dieren bevrijden uit voedselketen
Onze missie is het bevrijden van dieren uit de voedselketen door een volledig én lekker alternatief te bieden voor vlees. Dit zal niet alleen een enorm voordeel opleveren in termen van efficiency, natuur, milieu, klimaat, biodiversiteit en wereldvoedselvoorziening, maar uiteraard ook voor het dierenwelzijn. Zoals paarden die vroeger voor de ploeg gespannen werden inmiddels vervangen zijn door mechanische paardenkrachten, zullen ook slachtdieren overbodig worden met de komst van onze producten.
Verkleinen ecologische voetafdruk
Runderen stoten methaan en lachgas uit. Dit zijn broeikasgassen die respectievelijk 25 en 310 keer zo sterk zijn als CO².  Koeien, varkens en kippen veroorzaken daarnaast een groot mestoverschot, waardoor grond(water) vervuild wordt. Ook veroorzaakt de pluimveehouderij veel fijnstof. Dit zorgt voor luchtvervuiling die schadelijk is voor de gezondheid. Al ons ‘vleesch’ is echter vrij van genoemde milieunadelen. Onze producten, gemaakt op basis van soja, lupine en/of regionaal geteelde groenten, hebben een kleine ecologische footprint.

 


0
Winkelmandje
Uw winkelmandje is leeg.