PRODUCTEN
Hebben jullie veganistische producten?
We bieden keuze uit een groot aantal producten die geheel plantaardig en dus veganistisch zijn. Deze vegan producten herken je aan het groene ‘V'-logo rechtsonder op de verpakking.

Op dit moment is meer dan de helft van ons assortiment veganistisch. Het liefst maken wij ook alle producten vegan, echter kippenei-eiwit/zuivel zorgt voor een 'bite' die voor sommige van onze producten nog onmisbaar is. Smaakbeleving staat bij ons op één, dit is de enige manier om mensen die van vlees houden in te laten zien dat ze met onze producten niks hoeven te missen! Bovendien voorkomt de toepassing van ei en zuivel op dit moment nog de noodzaak van onplezierige E-nummers, die in veel vegan producten elders te vinden zijn.

We werken met de meest vooraanstaande wetenschappers en met bedrijven als Hampton Creek in San Francisco aan plantaardige ei-vervangers omdat we ervan overtuigd zijn dat de toekomst plantaardig is.
Hebben jullie glutenvrije producten?
Gluten zijn allergenen. Wij geven aan of er gluten in onze ingrediënten worden toegepast.
Op dit moment zijn onze producten niet gecertificeerd glutenvrij. De hoofdbestanddelen van onze vleesvervangers (lupine en soja) bevatten geen gluten, maar op de plaats van verwerking zijn mogelijk soms wel gluten aanwezig. 
Hebben jullie producten zonder soja?
De meeste producten in ons assortiment zijn op basis van soja of lupine. Echter hebben wij ook producten zonder soja ontwikkeld, zoals: 

-Vegetarische Bacon
-Beefreepjes
-Visvrije Gamba's
-Petit Pâté
-Petit Filet à l’Americain 

Op onze productpagina is per product de ingrediëntenlijst terug te vinden.
Hoeveel producten hebben jullie?
In onze eigen webshop verkopen wij ruim twintig producten, al deze producten zijn diepgevroren. Voor ons volledige assortiment kun je altijd terecht in onze Conceptstore in Den Haag!
Hoe lang zijn de diepvriesproducten houdbaar?
Onze bevroren producten kunnen na aankoop opnieuw ingevroren worden en zo’n drie tot zes maanden (zie de THT-datum) in de vriezer worden bewaard. Voor het bereiden moeten de producten eerst worden ontdooid, bij voorkeur een aantal uur in de koelkast of in de magnetron via de ontdooistand.

Diepvriesproducten kunnen ook na aankoop in de koelkast bewaard worden. In de koelkast zijn onze diepvriesproducten enkele dagen houdbaar. Na bereiding raden we aan om het product maximaal twee dagen te bewaren in de koelkast.
Hoe lang zijn de gekoelde producten houdbaar?
De gekoelde producten zijn zo lang houdbaar als de THT-datum op de verpakking aangeeft, tenzij de producten voor deze datum worden ingevroren.
Kan ik een gekoeld product opnieuw invriezen?
Op de dag van aankoop kan een gekoeld product ingevroren worden, de producten zijn in de vriezer tot zes maanden houdbaar. Na ontdooiing adviseren wij het product direct te consumeren.
Zijn jullie producten biologisch gecertificeerd?
Een gedeelte van onze vleesvervangers is op dit moment biologisch. Onze Bitterbal, Kroket en onze Bamischijf zijn voorzien van een EKO-keurmerk. Ons streven voor de toekomst is om een zo groot mogelijk deel van ons assortiment 100%  biologisch gecertificeerd te laten zijn. We gebruiken ook in de ongecertificeerde producten al veel biologische ingrediënten. Op dit moment is er onvoldoende aanbod in de markt van biologisch ontvet sojameel tegen acceptabele prijzen.
Door te kiezen voor gentechvrije soja hebben we wel de zekerheid dat onze soja niet afkomstig is uit grootschalige teelt, zodat er dus ook  geen bossen voor gekapt worden. Onze inzet is om waar mogelijk te kiezen voor biologische, regionaal geteelde lupine of soja als belangrijkste ingrediënt van onze producten.
Waar vind ik de ingrediënten en voedingswaarden van alle producten?
Op de productpagina van onze website worden de ingrediënten, voedingswaarden en bereidingswijzen van al onze producten weergegeven. 
Vanaf welke leeftijd kan mijn kind jullie producten eten?
Vanaf de leeftijd van één jaar kunnen kinderen echt genieten van de producten van De Vegetarische Slager. Voordien hooguit wanneer ze verwerkt zijn in een blender. Wij adviseren om te beginnen met kleine hapjes. Met onze snacks, zoals de Bitterballen en de Kroketten, adviseren we om nog even te wachten.
Zijn jullie producten gezond?
We gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten, maar hanteren geen speciale gezondheidsclaim voor onze producten.  Ze zijn eiwit- en vezelrijk, ze zijn vetarm en algemeen wordt aangenomen dat plantaardige vetten gezonder zijn dan dierlijke, maar verder richten we ons vooral op smaak om een heerlijk alternatief te bieden voor vlees dat ook de voedingswaarde evenaart.
Wanneer voeren jullie een prijsdaling door?
Als (nog) relatief kleine speler op de markt hebben we nog geen grote inkoopkracht naar grondstofleveranciers, verwerkers en distributeurs en daar zit de grootste kostenpost. We groeien echter als kool, dus onze verwachting is dat we binnen afzienbare termijn tegen lagere prijzen kunnen gaan leveren, wat ook onze grote ambitie is. We proberen consumenten zoveel mogelijk tegemoet te komen door zodra er prijsdalingen mogelijk zijn, deze direct door te voeren zodat de vegetarische kiloknaller geen droom meer zal zijn maar realiteit! Als iedereen een hapje meehelpt, kan dit wel eens heel snel gaan.
INGREDIËNTEN
Wat is lupine?
Lupine is een plant die bekend is  uit de tuin, hoewel onze lupine een andere, eetbare,variant is. Lupine heeft bonen, net zoals de sojaplant. Van deze  bonen wordt een vezel gemaakt met een stevige bite die de basis voor een aantal van onze producten vormt. De lupine zelf heeft een wat nootachtige smaak. De bonen zijn zeer eiwitrijk en vezelrijk en passen daardoor perfect in een gezonde maaltijd.
Waar komt jullie lupine vandaan?
De lupine die wij gebruiken is biologisch geteeld en van Nederlandse bodem. Het is een robuuste plant, die gemakkelijk geteeld kan worden zonder gebruik te maken van kunstmest en chemische middelen. Van oudsher werd de plant in Nederland geteeld als groenbemester, om grond vruchtbaar te maken. Met de groei van De Vegetarische Slager zal dit wonderplantje ons landschap op steeds meer plekken gaan sieren. Nadat wij lupine herintroduceerden in 2010 kreeg het initiatief steeds meer navolging van anderen.
Welke producten zijn op basis van lupine gemaakt?
Wij hebben producten die gemaakt zijn op basis van lupine, namelijk onze Bitterbal, Kroket, Bamischijf en onze Loempia.
Waar komt jullie soja vandaan?
De soja die wij gebruiken als basis voor een deel van ons assortiment vegetarisch vlees is GMO-vrij en komt uit kleinschalige teelt waar geen bossen voor gekapt worden (Zuid-Amerika buiten de Amazone, midwesten van de VS, Canada en delen van Azië).

Daarnaast hebben wij in 2014 voor het eerst zelf biologische lupine geteeld op Nederlandse bodem, een groot succes. In de toekomst hopen we veel van deze Nedersoja in onze producten te kunnen verwerken, veel verwerkingsprocessen zijn daar nu nog niet rijp voor.
Welke producten zijn op basis van soja gemaakt?
De volgende producten zijn op basis van soja gemaakt: Visvrije Tonyn, Gehacktbal, Rauw Gehackt, Rul Gehackt, Vegetarische Kipstuckjes, Vegetarische Kipspiesjes, Vegetarische Kip-Shoarma, Snackballetjes, mc2 Burger, Bratwurst, Gerookte Speckjes, Frikandelbroodje en Snackballetjes.
Is de soja die jullie gebruiken GMO vrij?
We gebruiken uitsluitend soja die niet genetisch gemanipuleerd (GMO) is. Dit is de beste garantie dat de soja ook afkomstig is uit de niet grootschalige teelt waar dus geen bossen voor gekapt worden. De GMO soja wordt vooral gebruikt voor toepassingen in veevoer en goedkope voedingsproducten, wij wijzen deze teeltvorm af.
Is de soja die jullie gebruiken biologisch?
The Vegetarian Butcher’s Daughter is de 100% biologische dochteronderneming van De Vegetarische Slager. Jaap Korteweg wil ook graag een voorbeeld zijn voor z’n drie dochters en biedt met The Vegetarian Butcher’s Daughter 100% biologische vleesvervangers die in smaak, bite, look & feel kunnen wedijveren met echt vlees.
Maken jullie gebruik van gefermenteerde of ongefermenteerde soja?
We maken momenteel gebruik van ongefermenteerde soja in onze producten. Er wordt verschillend gedacht over de gezondheidseffecten van ongefermenteerde soja, wetenschappelijke rapporten daarover spreken elkaar tegen. Dat neemt niet weg dat wij proberen alles te doen om alle nieuwe informatie over gezondheidseffecten in onze productontwikkeling mee te nemen.

In dat kader is het goed om te kunnen melden dat we ook producten vervaardigen van door onszelf geteelde biologische lupine van Nederlandse bodem en we hebben nu ook zelf biologische soja geteeld in Nederland. Bovendien hebben we nieuwe vleesvervangers zoals onze Beefreepjes en Vegetarische Bacon die gemaakt zijn van 100% regionaal geteelde groenten, zonder soja en zonder gluten!
Zitten er E-nummers/MSG in jullie producten?
Onze producten bevatten geen MSG, mono sodium glutaminaat; wij zijn zeer kritisch op toepassingen van E-nummers en bevragen onze leveranciers daar met nadruk op. We streven er naar alleen natuurlijke E-nummers in onze producten te gebruiken. De Nederlandse warenwet verplicht voedselproducenten om, als er toegevoegd glutamaat in een product zit, dit d.m.v. het betreffende e-nummer te benoemen. Het gaat hierbij om de volgende e-nummers; E621 (MSG, mono-sodium-glutamaat de bekendste van de glutamaten), E622, E623, E624 en E625.

Gistextracten worden geproduceerd van de natuurlijke componenten die aanwezig zijn in de gistcel: eiwitten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren en tijdens de productie van gistextract worden de eiwitten afgebroken tot deze bouwstenen. Één van de twintig bouwstenen van eiwitten is het aminozuur glutamaat.

Aangezien glutamaat een bouwsteen is van eiwitten is het daarom aanwezig in veel producten zoals tomaten, champignons en tevens in kaas. Sterker nog, alle eiwitrijke producten bevatten glutamaat als bouwsteen van de eiwitten en zelfs ons eigen lichaam. Gistextracten bevatten, naast de overige aminozuren, ook glutamaat. Deze is op natuurlijke wijze verkregen uit de gistcel, welke ook voor de productie van brood en bier wordt gebruikt.

Onze gistextracten bevatten géén toegevoegd additief E621, wat puur glutamaat is en wat o.a. door chemische synthese of fermentatie verkregen wordt. Gistextract is daarom ook een ingrediënt en géén additief zoals E621 is.

Deze pagina geeft meer info, o.a. ook over van nature aanwezige glutamaat in bepaalde voedingsmiddelen:


Worden er oerbossen gekapt voor het verkrijgen van de palmolie die jullie gebruiken?
Het milieu en duurzaamheid zijn voor ons zeer belangrijke aspecten in de bedrijfsvoering. Er is inderdaad veel palmolie in omloop die van leveranciers komt die oerbossen kappen. De palmolie en soja die wij gebruiken komt echter uit gecertificeerde bronnen waarvoor geen oerbossen worden gekapt.
Zijn de voedingswaarden van jullie producten vergelijkbaar met echt vlees?
Producten van De Vegetarische Slager bestaan bijna allemaal als basisproduct uit soja of lupine. Dit zijn beiden eiwitrijke en vezelrijke bonen die passen in een gezonde maaltijd.  Bovendien hebben we producten als onze Beefreepjes en Vegetarische Bacon die gemaakt zijn van 100% regionaal geteelde groenten. Het verschil in samenstelling met de vergelijkbare dierlijke producten is klein, soms bevatten onze producten iets meer koolhydraten en vaak veel minder vetten. Het eiwitgehalte en het aantal calorieën per portie komt vrijwel overeen met de dierlijke variant.
Aan welke producten is ijzer of Vitamine B12 toegevoegd?
In de volgende producten is ijzer en/of Vitamine B12 toegevoegd: Gerookte Speckjes, Bratwurst, mc2 Burger, Gehacktbal, Rul Gehackt, Rauw Gehackt, Snackballetjes.
Welke allergenen zitten er in jullie producten?
Wij zijn wettelijk verplicht om de verplichte 14 allergenen te benoemen wanneer die worden toegepast in onze producten. Als één van deze allergenen in het product zit, is dat terug te vinden in onze ingrediëntendeclaratie. De ingrediëntendeclaraties van al onze producten kunt u hier terug vinden
Welk type eieren wordt verwerkt in jullie producten?
De eieren die wij gebruiken zijn ten minste van vrije-uitloopkippen, waar mogelijk van biologisch gehouden kippen. We streven naar zoveel mogelijk eivrije toepassingen en waar we nog eieren gebruiken, doen we dit naar de hoogst mogelijke welzijnsstandaarden. 
Ik vind de smaak te zout, te zoet, te kruidig van jullie product(en), kunnen jullie hier iets aan doen?
We hebben voor de bestaande samenstelling van ingrediënten gekozen, omdat deze door de meeste mensen in onze smaakpanels als de lekkerste beoordeeld wordt. Voor sommige producten hebben wij de receptuur aangepast met een lager zoutgehalte. Wel zijn we natuurlijk voortdurend bezig met ontwikkeling en vernieuwing van onze producten. Wellicht brengen we meerdere versies van onze producten uit in de nabije toekomst.
Welke aroma’s gebruiken jullie in de producten?
Al onze aroma’s zijn op plantaardige basis, dit houdt in dat ze zijn gemaakt van planten, groenten of mineralen. De precieze inhoud van deze aroma’s is ons keukengeheim. Volgens de wet worden aroma’s niet beschouwd als additieven, daarom volstaat de term ‘aroma’. Wij maken voornamelijk gebruik van natuurlijke aroma’s, dit betekent dat de stof niet kunstmatig verkregen is. We streven daarbij zoveel mogelijk naar het gebruik van duurzame en biologische producten die voldoen aan het kenmerk ‘clean-label’.
Welke kleurstoffen zitten er in jullie producten?
In ons Rauw Gehackt zitten natuurlijke extracten als 'kleurstoffen', gewonnen uit paprika en rode bieten. Dit om op een gezonde manier een meer 'vlezige' uitstraling te bewerkstelligen.
Waar vind ik de ingrediënten en voedingswaarden van alle producten?
Op de productpagina van onze website worden de ingrediënten, voedingswaarden en bereidingswijzen van al onze producten weergegeven.
Wat is het vochtgehalte van jullie producten?
Onze producten bestaan voor gemiddeld 60% uit water. Het overige deel is droge stof. Dit is vergelijkbaar met het vochtpercentage van bijvoorbeeld echte kipfilet (75%) of rundergehakt (64%).
In welke producten is geen gist verwerkt?
Het ingrediënt gist zorgt voor een bepaalde smaak die belangrijk is voor de optimale vleesbeleving van sommige van onze vleesvervangers. Voor de afwisseling hebben wij ook producten in assortiment waar geen gist in verwerkt is.

De volgende producten zijn wellicht wel geschikt voor je: vegetarische Bacon op basis van groenten, Kip-Teriyaki, Visvrije Tonyn, Beefreepjes, Rauw Gehackt, onze Kipstuckjes en onze Loempia.
Zit er knoflook of ui in jullie producten verwerkt?
Knoflook en ui zijn geen allergeen, wat betekent dat ze niet in de allergenenlijst (Alba lijst) zoals die in de voedingsmiddelenindustrie wordt gebruikt zijn opgenomen.

Knoflook/ui valt onder "kruiden". Als het ingrediënt "kruiden" wordt weergegeven, zou hier knoflook en/of ui in kunnen zitten. U kunt op onze productpagina per product de ingrediënten bekijken.
BEREIDINGSWIJZE
Hoe moet ik het product bereiden?
Onze producten kunnen worden opgewarmd in de pan, net als ander vegetarisch vlees. Wij raden aan om onze producten niet in de magnetron te bereiden.

Voor het állerleckerste resultaat adviseren we altijd de bereidingswijze aan te houden zoals vermeld staat op de verpakking, deze kunt u tevens raadplegen op onze productpagina.
Kan ik de Vegetarische Kipstuckjes zelf marineren?
De Vegetarische Kipstuckjes zelf marineren of in een smaakvolle saus verwarmen is heel makkelijk, ze nemen de smaak heel goed op
Zijn uw producten geschikt voor de Airfryer?
Helaas zijn de Bitterballen, de Loempia’s en de Kroketten van De Vegetarische Slager niet te bereiden in de Airfryer. Wij adviseren dan ook om de bereidingswijze zoals vermeld op de verpakking aan te houden en in dit geval de producten te frituren.
VERKOOPPUNTEN
Waar kan ik jullie producten kopen?
Ons concept is sinds 2010 uitgegroeid van 1 verkooppunt in Den Haag naar meer dan 3.500 verkooppunten in 15 landen, via zelfstandige versspecialisten, slagers, groentewinkels en supermarkten. Kijk hier voor alle diepvriesverkooppunten op onze verkooppunten-pagina

Onze producten zijn daarnaast in het koelschap verkrijgbaar van verschillende supermarkfilialen van Jumbo, Albert Heijn, Plus en Spar. In het vriesvak kun je ons assortiment verkrijgen bij Albert Heijn, Plus en Coop. In België zijn onze producten verkrijgbaar bij Delhaize. 

Je kunt onze producten ook online bestellen en thuis laten bezorgen via onze eigen webshop en via Jumbo, Albert Heijn en Delhaize-webshops.
Waarom zijn niet alle producten in mijn supermarkt verkrijgbaar?
Het kan inderdaad kloppen dat niet alle producten verkrijgbaar zijn in de supermarkt bij u in de buurt. Het aanbod verschilt per supermarkt, daarbij is ieder filiaal verantwoordelijk voor het eigen assortiment. Mocht u een product missen in uw supermarkt, dan kunt u dit altijd navragen bij de servicebalie. Wellicht dat het product voor u besteld kan worden, of dat het kan worden opgenomen in het huidige aanbod. 
Kan ik een franchisewinkel van De Vegetarische Slager starten?
Onze prioriteit ligt momenteel niet op het openen van nieuwe franchise winkels in Nederland. Ondernemers die een goed plan hebben of andere mogelijkheden zien, kunnen wel  altijd contact met ons opnemen om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.
Hoe word ik verkooppunt van De Vegetarische Slager producten?
Binnen 5 minuten en 5 stappen is de Verkorte Vegetarische Slagers Vakopleiding af te ronden, en dat is voldoende om zelf Vegetarische Slager te worden. Wat nodig is? 1 m2 winkelruimte, een vriezer en onze diepvriesproducten. Kijk hier voor meer informatie.
Ik woon buiten Nederland en ik wil graag jullie producten kopen, kan dat?
We kunnen helaas onze producten niet per post of per koerier naar het buitenland versturen. In steeds meer landen zitten importeurs van onze producten, zoals in Portugal, Spanje, Zwitserland, Belgie, Duitsland, Zuid-Korea, Finland, Curaçao, Noorwegen en Luxemburg. Op onze internationale website kunt u terecht om onze verkooppunten in het buitenland terug te vinden. 
Kan ik een proefpakket opvragen van De Vegetarische Slager?
Proefpakketten verzenden wij niet vanwege de relatief hoge kosten voor transport. Voor een kennismaking met onze producten hebben we ons restaurant in Den Haag (Hooikade 4) en verder zijn onze  producten te koop bij meer dan 4000 verkooppunten in Nederland, of natuurlijk in onze eigen webshop!
WEBSHOP
Kan ik jullie producten online kopen?
Ons gehele diepvriesassortiment wordt online aangeboden via onze webshop.

Ook een selectie van onze koelversproducten wordt aangeboden via www.ah.nl/appie en bij JUMBO via www.jumbo.com. 
Waarom kan ik niet alle producten terugvinden in jullie webshop?
In onze webshop bieden we alleen diepgevroren producten aan. Ons broodbeleg, zoals onze Petit Paté en onze Petit Filet, zijn gekoelde producten en worden daarom niet aangeboden in onze webshop.
Wat zijn de verzendkosten per bestelling?
Vanaf € 30,- euro kan besteld worden in de webshop. Vanaf € 100,- wordt de bestelling verzendkostenvrij verzonden.

€30 - €50      €9,75 verzendkosten
€50 - €75      €7,75 verzendkosten
€75 - €100    €4,75 verzendkosten
€100 - €200  GRATIS
€200 >          GRATIS + 6% korting

Waarom zijn de verzendkosten zo hoog?
De verzendkosten liggen aan de hogere kant omdat er speciaal diepvriestransport wordt ingezet voor het bezorgen van de webshopbestellingen. Al onze producten uit de webshop worden diepgevroren geleverd, bij ontvangst van je bestelling kunnen de producten dus direct de vriezer in! 
Kan ik ook bij bestelling in de webshop achteraf betalen?
De bestelling kan helemaal afgerond worden, bij directe betaling. Bestellingen op rekening zijn niet mogelijk.
Op welke manieren kan ik betalen in de webshop?
Bestellingen in onze webwinkel kunnen op de volgende manieren betaald worden:

iDEAL 
Veilig en vertrouwd via de eigen bank betalen. De betaling wordt direct verwerkt zodat de bestelling door ons ook direct afgehandeld kan worden.

PayPal 
Betalen via PayPal of met één van de door PayPal ondersteunde creditcards (American Express, Mastercard of Visa), daarmee wordt de betaling vrijwel direct door ons verwerkt.

Overboeking 
Kiezen voor handmatig overboeken, gaat via onze betaalpartner Buckaroo. Vervolgens komen direct alle gegevens in beeld die nodig zijn om de betaling te kunnen doen. De verwerking van een handmatige overboeking duurt iets langer dan via iDEAL of PayPal. De bestelling wordt in behandeling genomen zodra de betaling bij ons binnen is.
Kan ik een ander bezorgadres opgeven dan mijn factuuradres?
Om de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden, worden er efficiënte routes gemaakt. Dit betekent dat levertijden vast staan. Wie niet thuis is op het opgegeven adres en tijdstip van de bestelling, kan een alternatief adres opgeven bij het plaatsen van de bestelling.
Wanneer krijg ik korting op mijn bestelling?
Hoe groter je bestelling, hoe meer korting op de totale bestelling!

Met een bestelwaarde boven € 200,00 ontvang je tevens 6 % korting op de gehele bestelling.
Wat zijn jullie leveringsvoorwaarden?
Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden in onze Algemene Voorwaarden.
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
De levering vindt (na ontvangst van betaling) binnen 1-5 werkdagen plaats. Wij hanteren het volgende bestel- en leverschema:

Bestel & levermomenten

LEVERDAGEN

Bestellen                     Levering
MAANDAG                DINSDAG
voor 17:00       >        tussen 17:00-22:00

WOENSDAG              DONDERDAG
voor 17:00       >        tussen 17:00-22:00

VRIJDAG                     ZATERDAG
voor 17:00       >         tussen 09-00-14:00

De dag voorafgaand aan de levering van de bestelling, wordt per email bevestigd dat de bestelling de volgende dag zal worden bezorgd en hoe laat deze wordt bezorgd.

Leveren jullie ook in België?
Vanaf begin april 2016 leveren wij bestellingen af in Vlaanderen. Klik hier om meteen een bestelling te plaatsen!
Betaal ik BTW over de producten?
In onze webshop brengen we 6% BTW in rekening over onze producten. Het totale BTW-bedrag staat onderaan de factuur die na betaling en afronding vande bestelling per e-mail wordt verstuurd.
CATERING & EVENEMENTEN
Kan ik mijn feestje, bruiloft of verjaardag laten cateren door jullie?
Ons team heeft versterking gekregen van Elly Tanis en Nella Lucas - het zusje van Vegetarische Slager Jaap Korteweg. Deze dames kunnen in heel Nederland op maat bruiloften, verjaardagen, familiefeestjes, bedrijfsuitjes en andere gelegenheden voorzien van heerlijke maaltijden, borrelhapjes en buffetten met ons vegetarisch vlees. Geschikt voor vegetariërs, zonder dat vleesminnaars in het gezelschap ook maar iets zullen missen! Bekijk hier de volledige menukaart en neem contact op met de Vegetarische Slager Catering voor meer informatie.
Kan ik De Vegetarische Slager, Jaap Korteweg, inhuren als spreker op mijn evenement of bijeenkomst?
Jaap Korteweg spreekt met grote regelmaat op bijeenkomsten of evenementen met betrekking tot duurzaamheid, milieu, voedsel- / vleesindustrie & (MVO) ondernemen. Hij vertelt graag zijn verhaal in het Nederlands of Engels dat ondersteund kan worden met een proeverij of een workshop! Jaap boeken als spreker voor een evenement, kan via het Sprekershuys of Speakersacademy. Of in bijzondere gevallen rechtstreeks.
Doet De Vegetarische Slager aan sponsoring?
In weerwil van de vele aandacht zijn we op dit moment vooralsnog een detaillist van beperkte omvang en om deze reden kunnen we helaas (nog) niet voldoen aan sponsorverzoeken.
VACATURES
Op zoek naar een stage?
Momenteel kunnen wij helaas geen stageplaatsen of afstudeeropdrachten bieden.
We verwachten in 2018 weer stagiaires aan te kunnen nemen in Utrecht en Breda.
Mocht je in 2018 stage bij ons willen lopen, mail dan een duidelijk omschreven opdracht en motivatie naar solliciteren@devegetarischeslager.nl. 
Zijn er vacatures?
Interesse in een baan bij De Vegetarische Slager en denk je daarmee een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan ons team? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen naar solliciteren@devegetarischeslager.nl t.a.v. Elze Hoogendoorn.
CONTACT
Waar is jullie kantoor gevestigd?
De Vegetarische Slager Kantoor
Jagerskade 17 
3552 TL Utrecht
Tel: 030-2660417

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00. Klik hier voor de routebeschrijving.
Waar vind ik de Conceptstore in Den Haag?
Onze Conceptstore wordt verbouwd! We heten je van harte welkom in ons Pop-Up Restaurant De Vleesch Lobby. Genieten van de heerlijckste gerechten, zowel lunch als diner. Zeker zijn van een tafeltje? Reserveren kan heel eenvoudig! 
Hoe blijf ik op de hoogte van het laatste nieuws?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, de laatste ontwikkelingen en de scherpste aanbiedingen!

Wij zijn inmiddels de grootste slager ter wereld op social media! Volg ons op TwitterFacebook of Instagram!
Ik heb een klacht over een product, hoe kan ik deze indienen?
Wat vervelend om te vernemen dat je een klacht over ons product hebt. We vragen je vriendelijk een e-mail te sturen naar: info@devegetarischeslager.nl, we adviseren hierbij de verpakking van het product te bewaren.
Hebben jullie informatie voor spreekbeurten of schoolpresentaties?
Wat leuk dat je aan De Vegetarische Slager denkt voor je spreekbeurt of schoolpresentatie! Op onze pagina voor scholieren kun je een uitgebreid informatiepakket downloaden dat jou zeker goed kan helpen hierbij. 
Plaatsen jullie advertenties?
Nee, we plaatsen geen advertenties. Het is natuurlijk wel mogelijk om een artikel over ons te schrijven/plaatsen. Beeldmateriaal en informatie uit eerdere interviews is te vinden op onze nieuwspagina.
KLACHT
Ik heb een klacht over uw product, hoe kan ik deze indienen?
Wat vervelend om te vernemen dat u een klacht over ons product heeft. We vragen u vriendelijk een e-mail te sturen naar: info@devegetarischeslager.nl, we adviseren hierbij de verpakking van het product te bewaren.
0
Winkelmandje
Uw winkelmandje is leeg.